Mara'sfood-18.jpg

Ons verhaal

Wat een paar jaar geleden begon met een passie voor koken is uitgegroeid tot een echte maaltijdservice. Na een opleiding Culinairy Arts aan Le Cordon Bleu in Parijs, een hoop cateringklussen en ervaring in de evenementen-branche was het tijd voor MARA’S gezonde en lekkere heat-and-eat maaltijden die wij bij jou thuis afleveren.  

 

Het aantal bestellingen groeide wekelijks, dus al snel hielp de hele familie mee. Nu wij een tijd onderweg zijn is het een echt familiebedrijf geworden en we kijken er allemaal naar uit om op deze manier verder te groeien. 

 

Onze maaltijden zijn de perfecte keuze voor iedereen die geen zin of tijd heeft om te koken maar wél van lekker en gezond eten houdt. 

Ons doel? Gezond  eten makkelijk maken voor iedereen. Gezonde maaltijden die niet alleen vers en lekker zijn, maar ook binnen no time op tafel staan en goed betaalbaar blijven. Zo hopen wij zo veel mogelijk mensen te inspireren en te enthousiasmeren om gezonder te eten.

Ook wij willen ons steentje bijdragen aan de wereld en daarom werken wij met afbreekbare verpakkingen van suikerriet en fsc papier, scheiden het afval, leveren wij de bestellingen in Amsterdam af met een elektrische bakfiets en werken wij met pre-orders omdat weggooien zonde is. 

Klaar voor Mara's?